THUIS - de Showroom

Bij THUIS – de showroom richt je je nieuwe huis helemaal naar jouw smaak in. Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief luxe keuken en comfortabele badkamer. Zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen.

De voordelen van THUIS

Alles onder één dak

Keukens, badkamers, wanden & vloeren, bouwkundige upgrades, raamdecoratie en maatkasten.

Uitgebreid aanbod

Je kiest uit een uitgebreid aanbod van hoogwaardige en duurzame producten.

Comfortabel en compleet

Je maakt je huis comfortabel en compleet, je hoeft alleen nog maar te verhuizen.

Zorgeloos kiezen

Wij denken met je mee en helpen je beslissen.

Keukens

Bij THUIS is veel mogelijk om jouw droomkeuken te realiseren. De prijs van de keuken wordt opgenomen in de koopsom en het ontwerp is afgestemd op de keukenruimte van het huis. De specificaties van jouw keuken vind je ook in de Your Lifestyle, Your Home brochure die rondom verkoop beschikbaar komt op deze website. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor andere werkbladen, apparatuur en opstellingen. Kies de keuken die bij je past.

Keukens

Badkamers

THUIS biedt alleen de beste merken en sanitair van hoogwaardige kwaliteit. We werken alvast een badkamerontwerp voor jouw woning uit. De badkamer zit in de V.O.N. prijs en het ontwerp is afgestemd op de badkamerruimte van het huis. De brochure kun je rondom de verkoop van de woningen bekijken en downloaden op deze website. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor andere tegels, sanitair en opstellingen.

Badkamers

Upgrade mogelijkheden

Naast de keuken en badkamer heeft THUIS eindeloze mogelijkheden om je woning aan te passen en uit te breiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor inbouwkasten, gordijnen, wand- en vloerafwerking. Dit betekent dat je alleen nog maar de meubels neer hoeft te zetten en je kunt heerlijk wonen. Kijk voor de verschillende mogelijkheden naar onze Ready 2 Move in brochure. Deze brochure is rondom verkoop te bekijken en te downloaden op deze website.

Upgrade mogelijkheden

Een dag bij THUIS

Het team van THUIS kijkt er naar uit om je te mogen ontvangen om samen jouw droomhuis te realiseren.

Een Dag Thuis

Meer weten over THUIS?

Bekijk de website

THUIS de showroom

De koffie staat klaar!

Als koper van een nieuwbouwwoning van Dura Vermeer word je uitgenodigd door THUIS voor een bezoek aan onze nieuwe showroom in Utrecht. 

Hertogswetering 157
3543 AS Utrecht
info@thuis-deshowroom.nl
030 634 79 79